Rengon yhdistys aloittelee syyskauden toimintaansa

Nyt on jälleen uusi syyskausi alkamassa ja Mannerheimin lastensuojelu liiton Rengon yhdistyksen olisi aika aloittaa viikkotoimintaansa. Kuntaliitos toi paljon uutta niin hyvää kuin huonoakin myös yhdistyksellemme. Jouduimme esim. muuttamaan kalliimpiin ja pienempiin tiloihin kaupungin päätöksestä. Mutta me nousemme vielä. Taustalla kun häärii aktiivinen vapaaehtoisten joukko joka yhteen hiileen puhaltamalla taikoo miltei tyhjästä taas uusia tuulia lapsiperheiden hyväksi.
Syksyä aloittelemme pienellä budjetilla mutta uuttakin saadaan järjestettyä. Muskari jää nyt pois syyskaudelta mutta napero- ja hubaluba-tanssia aloitellaan sekä aikuisillekin tanssiryhmää tarjotaan, ryhmissä on vielä tilaa. Lekklubben pumpuli odottaa edelleen kerho-ilmoittautumisia mutta uskoisimme että kiinnostuneita löytyy. Rengon nuorisollekin olisi tulossa omaa peli-ilta ja kokkikerho toimintaa syksyn aikana.
Perhekahvila avasi ovensa jo elokuun alussa ja kävijöitä on riittänyt kiitettävästi. Perhekahvilaan järjestellään kaikkea mukavaa esim. tupper- esittelijä saapuu 9.9. ja lelumaan esittelijäkin on lupautunut saapumaan lokakuussa. Perhekahvilan ja muille äideille olisi taas suunnitteilla äitieniltaa marraskuussa joten otamme ehdotuksia illan toiminnasta mielellämme vastaan.

Vielä on paljon opittavaa kuntaliitoksen tuomista uusista toimielimistä ja mahdollisuuksista mutta onneksi saimme oman vapaaehtoistoiminnan ohjaajan hämeenpiirin alueelle, ihan oikean palkatun ihminsen joka ajaa meidän pienten paikallisyhdistyksien asioita tässä suuressa Hämeenlinnassa. Teemmehän erittäin tärkeää kasvatus- ja vertaistukityötä kunnan lapsiperheiden hyväksi.
Yhdistyksemme toiminnasta saa lisätietoa nettisivuiltamme: www.nettisavanni.suntuubi.com

MUKAVAA SYKSYN ALKUA KAIKILLE toivottaa MLL Rengon vpj. Mirva

Jätä kommentti

css.php